Sıkıntı

Haiti'ye 1 milyon dolar yollamışız. Beckham , Angelina Jolie kadar. Depremden çok çekmiş bir ülkenin, nasıl bir felaket olduğunu bilen fertleriyiz. Haitililer hamdolsun demiştir de, bana az geldi meblağ. Seneye bu zamanlar, Stv de , Ayna-Haiti'de , işte İstiklal Marşı okuyan gençleri görmek dileğiyle..

He bir de şu var.. Merak ettim. Acaba Haitililer kiliseleri doldurmuş mudur depremden sonra? Bizim mahalledeki cami en parlak günlerini yaşıyordu 17 ağustos sonrası.

Hocalar , yoldan çıktığımız için başımıza bu felaketlerin geldiğini vaazediyorlardı. Ondan değildir bence ama. Öyle olsa Sözen zamanında gelirdi esas büyük felaketler. İstanbul da cenabet gezmeyen adam yoktu netekim, susuzluktan. Teyemmüm dersleri veriliyordu namazlardan önce. Neyse..

Çok sevdiğim "memleketime özel sosyal demokrat" zihniyetin ürünü olan bir yorum okudum bugün. Uğur Mumcu'yu anmak yerine, Bozüyük'te yol açılışındaymış Başbakan, böyle delikanlılık mı olurmuş? =) Mail atıcam, annemin d.gününü de kutlamadı..

Beyin dışkısı-sıçmığı sizinki bilader. Başka birşey demiyorum.

Vega'nın alt grubu olarak çıkıp 500 lira aldıkları günlerden , bu günlere. Ero-öro-yurovizyona gidiyormuş Manga. Yakışır, 1. olun, sokaklara dökün bu gençliği.

Soğuk, çok soğuk..
2 Responses
  1. If only I could understand a word... u should write it in english 2! lol


  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.